mandag den 9. juni 2008

Multer på flue

"Multer på flue" er titlen på denne danske fiskefilm!

Fluefiskeri i saltvand - kystfiskeri i Danmark.

I filmen følger vi med Brian Kjær på multejagt med fluestangen og ser at det godt kan lade sig gøre at fange multer på fluestang med målrettet og rendyrket fluefiskeri!
Multerne spottes igen og igen.... der kastes til dem....de følger efter fluen og mange kroges, fightes og landes... - det hele er med i filmen!

Filmen er samtidig underbygget af flotte undervandsoptagelser af multerne.

Filmen er produceret af Flywater Production, som helt fra starten har ønsket at lave en oprigtig multefilm - ikke noget med simulerede hug, fights osv. Det er i meget høj grad lykkedes og vi håber du får en god oplevelse!


Multer på Flue - 74 min. dansk fiskefilm!
I mere end 2 år har Flywater Production og Brian Kjær jagtet multer ved de danske kyster. Væbnet med kamera og fluestang er der filmet mere end 1000 timer både over og under vand, -det har vist sig at være alt slidet værd!

Hvis man tror at multer er umulige at fange, er dette filmen som for alvor slår fast at multen sagtens kan fanges på rendyrket fluefiskeri.
Sjældent er så mange hug og fisk der bliver fanget optaget i én og samme fiskefilm. Man får samtidigt et meget stort indblik i, hvad der skal til for at overliste multerne.

"Multer På Flue" er blevet én af de mest omtalte og anmelder-roste fiskefilm i Danmark.

Dvdén kan købes lige her: Multer på flue

Ingen kommentarer: