torsdag den 27. november 2008

Ny kajak er bestilt


Ja så fik jeg bestilt min nye kajak , kajakken er oppe fra Tackleshoppen hos Ole T ...
Kajakken er en Advanced Frame Convertible som er en hybrid imellem en foldekajak og en oppustelig kajak. Her er der virkeligt tale om at du kan tage eventyret med dig hvor du færdes, og med Advanced Frame Convertible er der tale om en "fullsize" kajak der i en håndevending kan rigges til efter om i den dag er een eller to personer. Der er i denne kvalitet tale om en seriøs kajak, og ikke kun et stykke legetøj, den specielle konstruktion af stævnen, med indbygget afstivning, gør at kajakken skærer som en kniv igennem vandet, med en retningsstabilitet der er overordentligt tæt på en konventionel kajak, og alligevel er der tale om en kajak du kan have i bagagerummet, eller i bussen! alt sammen noget der gør at eventyret bliver mere opnåeligt.
AdvancedFrame kajakkerne er den ideelle løsning for os, for hvem en kajak er et middel til gode oplevelser, mere end en sportsrekvisit. Kajakkerne er utroligt let padlede, og desuden har de den fordel at luftkamrene isolerer utroligt godt, hvilket også gør dem behagelige om vinteren.

Specifikationer
Længde: 460 cm
Bredde: 82 cm
Vægt: 25 kg
Kapasitet: 249 kg
Farve: Rød/Grå, Grøn/Grå

Kajakken er som sagt købt hos tackleshop.dk som ejes af Ole Tranholm Jensen

1 kommentar:

All about the grab sagde ...

I have been looking at buying a few kayaks for our fly-fishing tours business now that we are in Vaasa and had a look at this model you have featured.My only concern with them is although great for those places where you are unable to get a car with trailer close to the waters edge I feel that sit on top kayaks need to have curtain extra features build on to them like compass,rod holders,Depth finder and more importantly a decent dry compartment for clothes,food etc to fit.I bought two packboat canoes last year and they are great but as a fishing kayak stability is very important especially for novice paddlers.I still would like to give these fold kayaks a go though
Anyway great blog and an interesting read