fredag den 17. oktober 2008

Garmin GPSMap 60CSx

Så fik jeg købt lidt legetøj ....
GPSmap 60CSx har SiRF modtager der sikrer optimal positionsbestemmelse selv under dårlige modtageforhold, som f.eks. i en skov eller by med mange højhuse. Den kan anvendes både i bilen, i båden og på vandreturen, idet der både kan indlæses sø- og landkort. Med landkort er det endda muligt at søge på en adresse og den vil så guide dig frem til punktet med rigtig ”turn-by-turn” navigation. GPSmap 60CSx ”taler” ikke, men ved forskellige lydsignaler og grafiske skærmbilleder bliver du hele tiden orienteret om hvor og hvornår du skal dreje og ikke mindst, hvornår du er ved destinationen.
GPSmap 60CSx har en kontrastfuld og tydelig TFT farveskærm med 256 farver og en opløsning på 160 x 240 pixels og den aflæses nemt i direkte sollys.
Den er født med et Europæisk baggrundskort som understøtter ”turn-by-turn” navigation, men der kan også overføres detaljerede vej- og søkort fra en PC direkte via USB tilslutningen. Alle detailkort lagres på det medfølgende/udtagelige 64MB microSD kort.
GPS 60CSx er indbygget i et smart slagfast kabinet og anvender to AA batterier der, takket være en ny teknologi, giver en drifttid på helt op til 25 timer. Den er naturligvis helt vandtæt og kan derfor anvendes under selv meget barske forhold.
GPSmap 60CSx er identisk med 60Cx, men er udbygget med et elektronisk pejlekompas og en trykhøjdemåler og giver derved den krævende outdoor person et uundværligt værktøj.

USB-Pc kabel medfølger.

Så nu er det bare med og komme ud i det fri og få den brugt , både til lands og til vands ....

Jeg har købt min Gps ude hos marinetorvet , her er der super service og priserne er utrolig lave og konkurrencedygtige ... Denne butik kan absolut anbefales ....
Evt kik ind på MARINETORVET

Ingen kommentarer: